top of page

CENTRAL USTER Gruppe

Öffentlich·79 Mitglieder

Gündəlik həyatımda bir az rəngarənglik

Salam, maraqlı insanlar! Gündəlik həyatımda bir az rəngarənglik, yeni bir məşğuliyyət axtarıram. İstərdim ki, bu hobbi məni işdən, gündəlik qayğılardan uzaqlaşdırsın, vaxtımı dəyərli etsin. Bəlkə rəsm çəkmək, bəlkə musiqi alətində ifa etmək, bəlkə də əllə işlərlə məşğul olmaq? Sadəcə istəyirəm ki, bu fəaliyyət mənə rahatlıq versin, daxili dünyamı zənginləşdirsin. Sizin həyatınızda sizi ən çox məmnun edən məşğuliyyət hansıdır? Paylaşsanız, çox minnətdaram!

13 Ansichten

İnternetin geniş dünyasında bəzən elə platformalar tapırsan ki, dərhal ürəyinin bir küncünə toxunur. Mənim üçün belə bir kəşf bu gün yaşandı. İş çıxışım bitdikdən sonra adi saytlara baxmaqdan yorulmuşdum və təsadüfən yeni bir ünvana daxil oldum. Həmin səhifə

məni sadəliyi və eyni zamanda zəngin məzmunu ilə valeh etdi. Burada hər şey insan rahatlığı üçün yaradılmışdır. Həddindən artıq məlumat yoxdur, yalnız lazım olan və maraqlı olan detallar var. Mən bu saytı araşdırdıqca daha çox bəyəndim. Çünki burada istifadəçilərə dəyər verildiyi hiss olunur. Hər bir bölmə, hər bir funksiya müəyyən bir məqsəd daşıyır. Artıq bu platforma mənim gündəlik onlayn fəaliyyətimin bir hissəsinə çevrilib.

Abnormal, normal, egal – Hauptsache, ihr kommt ins Central!

leitung@centraluster.ch

044 941 86 10

Central Uster

Brauereistrasse 2

8610 Uster​

Immer auf dem Laufenden bleiben? Central-Newslettter abonnieren!

Danke für die Anmeldung und bis bald!

Stadt Uster Förderin Central Uster
Kanton Zürich Förderin Central Uster
BSU.png
Migros Kulturprozent Spnsor Central Uster
Brauerei Uster Sponsorin Central Uster
Logo_GA_Winkler_Theatersponsoring_weiss.png
eu_logo_ohne_claim_negativ.png
Adressen-Logo Central Uster
Nashorn-Logo Central Uster
  • Instagram
  • Facebook